Routebeschrijving

Star Investment Group
Julianaplein 10
's-Hertogenbosch

Komend vanuit de richting Amsterdam / Utrecht:
Volg de A2 en ga op het knooppunt Empel richting Waalwijk. Neem afslag Centrum/Maaspoort (afrit 47) en ga bij het stoplicht linksaf. Rij vervolgens ruim 3 kilometer rechtdoor. Ga bij het centraal station onder het viaduct door. U komt dan op een rotonde, op die rotonde ziet u links ons kantoor aan het Julianaplein 10 liggen, genaamd “Zandstaete”.Aan de achterkant van ons kantoorpand bevinden zich enkele parkeerplaatsen, om deze te bereiken gaat u op de rotonde linksaf (Capucijnenlaan) vervolgens de 1e straat rechts (Van der Does de Willeboissingel), dan weer de 1e straat rechts (Alfons Diepenbrockstraat) en dan weer rechts, daar ziet u de ingang van onze bezoekersparkeerplaats.

Komend vanuit de richting Tilburg / Eindhoven:
In Vught neemt u de afslag richting “Centrum”. Vanuit Eindhoven is dit afslag 23; vanuit Tilburg is dit afslag 1). Deze weg (Vughterweg) blijven volgen tot het verkeersplein. Op het verkeersplein richting Utrecht / Station / De Vliert volgen. U komt dan op de Koningsweg, daar nadert u een rotonde. Voor de rotonde aan de rechter kant ziet u ons kantoor, genaamd “Zandstaete” aan het Julianaplein 10 liggen.Aan de achterkant van ons kantoorpand bevinden zich enkele parkeerplaatsen, om deze te bereiken gaat u op de rotonde rechtsaf (Capucijnenlaan) vervolgens de 1e straat rechts (Van der Does de Willeboissingel), dan weer de 1e straat rechts (Alfons Diepenbrockstraat) en dan weer rechts, daar ziet u de ingang van onze bezoekersparkeerplaats.

Komend vanuit de richting Waalwijk:
Neem afslag 45, ring ’s-Hertogenbosch West. Alsmaar rechtdoor rijden (Vlijmenseweg). Bij het kantoor van Essent gaat u een flauwe bocht naar links. U komt dan op de Koningsweg, daar nadert u een rotonde. Voor de rotonde aan de rechter kant ziet u ons kantoor, genaamd “Zandstaete” aan het Julianaplein 10 liggen.Aan de achterkant van ons kantoorpand bevinden zich enkele parkeerplaatsen, om deze te bereiken gaat u op de rotonde rechtsaf (Capucijnenlaan) vervolgens de 1e straat rechts (Van der Does de Willeboissingel), dan weer de 1e straat rechts (Alfons Diepenbrockstraat) en dan weer rechts, daar ziet u de ingang van onze bezoekersparkeerplaats.

Komend vanuit de richting Nijmegen/Veghel/Helmond:
Ga de A2 op, richting Vught, Eindhoven. Bij knooppunt Vught de A65, afslag Vught nemen. Linksaf de Vughterweg op, deze blijven volgen tot het verkeersplein. Op het verkeersplein richting Utrecht / Station / De Vliert volgen. U komt dan op de Koningsweg, daar nadert u een rotonde. Voor de rotonde aan de rechter kant ziet u ons kantoor, genaamd “Zandstaete” aan het Julianaplein 10 liggen.Aan de achterkant van ons kantoorpand bevinden zich enkele parkeerplaatsen, om deze te bereiken gaat u op de rotonde rechtsaf (Capucijnenlaan) vervolgens de 1e straat rechts (Van der Does de Willeboissingel), dan weer de 1e straat rechts (Alfons Diepenbrockstraat) en dan weer rechts, daar ziet u de ingang van onze bezoekersparkeerplaats.

Komend met het openbaar vervoer:
U loopt van het Centraal Station ’s-Hertogenbosch richting centrum. Bij de fontein met de draak steekt u het zebrapad over en gaat dan rechtsaf de Koninginnenlaan op. Na ongeveer 200 meter komt u bij een rotonde, u ziet dan ons kantoor, “Zandstaete” genaamd, links liggen.